Materiál: japonská oceľ VG10 / tvrdosť 60 Rockwell
Dĺžka / hrúbka čepele: 20,5 cm / 2 mm
Uhol brúsenia: 18°
Prevedenie: ručne kované v piatich vrstvách / rukoväť z koreňového dreva
Balenie: drevená kazeta
FORDEG VG10 – Nôž na chlieb 20,5 cm
102,00 € s DPH
Dlhá a zúbkovaná čepeľ je ideálna na krájanie chlebu, pečiva alebo koláčov. Vhodná aj na krájanie väčšej zeleniny alebo ovocia ako je napríklad ananás.
Rad VG10 patrí vo svete nožov k špičke. Tento rad je pomenovaná podľa druhu použitej ocele. Japonská oceľ VG10 zaručuje ideálnu tvrdosť čepele a jej vysokú kvalitu a odolnosť. Nože sú kované v 5-tich vrstvách, čo im dodáva vzhľad podobný damaškovým nožom. Špeciálna rukoväť je vyrobená z luxusného koreňového dreva.
- Popis