Materiál: japonská oceľ VG10 / tvrdosť 60 Rockwell
Dĺžka / hrúbka čepele: 25,5 cm / 2 mm
Uhol brúsenia: 18°
Prevedenie: ručne kované v piatich vrstvách / rukoväť z koreňového dreva
Balenie: drevená kazeta
FORGED Katai – Mäsiarsky nôž 25,5 cm
139,00 € s DPH
Vďaka extra dlhej čepeli je tento nôž vhodný na prípravu a presné porciovanie veľkých kusov mäsa. Pre mäsiarsky nôž je charakteristické zaoblenie hornej časti čepele. Jedným ťahom môžete pohodlne krájať pekné, rovné plátky mäsa.
Pri navrhovaní radu Katai bol kladený dôraz na pútavý dizajn a kvalitné prevedenie. Ostrie je ručne kované v 5 vrstvách japonskej ocele VG10. Rukoväť je vyrobená z koreňového dreva, ktoré je najprv vyplnené živicou. Potom sa lisuje a následne tvaruje. Každý nôž je tak jedinečný povrchom, veľkosťou aj tvarom.
- Popis